Maailmanlaajuinen kiinteistövälitysketju RE/MAX

RE/MAX toimii 40 vuoden kokemuksella yli 90 maassa 90 000 välittäjän vahvuudella ja se on markkinajohtaja peräti 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. Yli miljoona perhettä saa vuosittain apua RE/MAXin välittäjiltä kotinsa ostamisessa ja myymisessä.

Kasvamme koko ajan Suomessa

Suomessa RE/MAXilla on jo 28 toimistoa 16 paikkakunnalla: Espoo, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kouvola, Kuopio, Mäntsälä, Nummela, Nurmijärvi, Pirkkala, Tampere, Turku ja Vantaa

Erilainen RE/MAX

Välittäjämme ovat tavoitteellisia johtuen yrittäjähenkisyydestä ja tästä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaamme. Vahva paikallinen asiantuntemus ja kokemus asunnonvälityksessä kuuluvat välittäjiemme vahvuuksiin.

Pitkä Historia yrittäjyydellämme

Vuonna 1973 Dave ja Gail Liniger perustivat ensimmäisen RE/MAX-toimiston Denveriin Yhdysvaltoihin. Ennen tätä Dave toimi kiinteistönvälittäjänä, kunnes turhautui alan huonoon arvostukseen. Hän ymmärsi, että kaiken voisi tehdä toisin. Linigerit lähtivät toteuttamaan unelmaansa kiinteistönvälitysyrityksestä, jossa kaikki voittavat – asiakkaat, välittäjät, omistajat.

Yksinkertainen konsepti toimi. Dave Linigerin tavoite rakentaa maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysorganisaatio, jossa asiakas saa aina asiantuntevaa paikallista palvelua, oli vihdoin toteutunut.

Vuonna 1995 RE/MAX saapui Eurooppaan, ja vuonna 2006 Suomessa avattiin ensimmäinen toimisto.

 

YHTEISTYÖSSÄ